fredag 18 november 2011

OM MORGONTIMMARNA DEN 18 NOVEMBER

En fredag som så många andra. 

Jag stod i badrummet tidigare och betraktade min nya frisyr samtidigt som jag smorde in ansiktet med honung. För första gången kände jag att klippningen var rätt - det här är jag. Även om det korta håret får mig att känna mig lite androgyn vissa stunder så är det så skönt att inte ha tovigt hår som bara är ivägen, och jag får en chans att visa mina unika drag på ett helt annat sätt. 

Magen gör så ont att jag inte orkar ställa mig i köket och koka gröt. Dålig cirkel. Mår dåligt när jag är nyvaken och kan inte ens sända en fin tanke till mat, sedan blir jag för hungrig för att äta. Ska trotsa det, så småningom, gå och förbereda en smörgås och sedan bara låta den ligga framför mig tills jag känner det verkliga suget för mat.

Nu sitter jag här och läser bloggar i hopp om att bli lite provocerad, tittar på Bones och väntar på att min pojkvän ska ta helg så att vi kan åka hem till Luleå (eller gå på spelning). Klär mig i en tröja som har tjugo centimeter för långa armar och har honung i ansiktet. Går barbent fram och tillbaka genom lägenheten, även om det egentligen är lite för kallt. 

Det är min fredagsmorgon, hur ser eran ut? 

3 kommentarer:

  1. sisisisi, det var superdupergott! :D

    SvaraRadera
  2. sv: åh, tack så himla mycket!

    SvaraRadera
  3. sv; haha, jasså! den är verkligen SÅ bra :) fixa den genast, fan.. måste nog se om den ikväll ;)

    SvaraRadera