torsdag 10 november 2011

OM RESDRÖMMAR

Jag vill resa igen. Se mer av världen, uppleva olika kulturer, känna och betrakta. I somras gjorde jag min första föräldrafria utlandsresa till Skottland, vilket jag absolut inte ångrar, men nu känner jag för att vidga mina vyer ännu mer. Ingen halvtaskig sista minuten-charter-resa, utan en fin och ärlig tur för att få en ny inblick på människor och platser. 

Tänk er att tågluffa genom Europa eller ta transsibiriska järnvägen till Asien och vidare. Australien, Nya Zeeland eller varför inte jorden runt? 

Med det sagt så börjar jag spara pengar, hur berest man än är så finns det alltid nya platser och besöka - och det är det som är så underbart!

I december 2009 så besökte vi Egypten. Kairo och luxor är definitivt med på min top 10 över platser jag har besökt.
Det land jag gillade mest, alla kategorier, är dock Vietnam. Har aldrig mött vänligare människor. Vi åt mat med lokalbefolkningen och man fastnade i stolarna för att de inte var anpassade för västerlänningar. Älskar det.

2 kommentarer:

 1. sv; ja, fantastiskt! dock finns ju risken för att man hittar FÖR mycket grejer... det är ju ändå inte överdrivet billigt liksom!
  älskar lancomes mascaror! dock är jag lite tant, en sjuttonårig tant. en sån som sitter på konditori och dricker te och äter mazarin. och klagar på att det har blivit så långt ner till marken!

  SvaraRadera
 2. Vad coolt att ha varit i Vietnamn!
  Och att tågluffa i Europa är en önskan jag också har, hoppas på att göra det nästa sommar.

  Sv: Tackar!

  SvaraRadera