onsdag 9 november 2011

MED PENGAR KOMMER FRISYRBYTE

Idag fick jag äntligen mina pengar, så nu kan jag aldrig mer skylla på att jag är fattig. Kan inte heller skjuta upp klippningen som jag har lovat mig själv hur länge som helst. Efter att jag var hårmodell för några år sedan och de klippte av allt mitt hår så ville jag bara ha tillbaka det långa igen. Min pojkvän sa "Det känns som att ligga bredvid en man" första nätterna vi sov tillsammans efter jag hade klippt mig, och jag var osäker på huruvida jag gillade det eller ej. 

Mitt mål var att få tillbaka  mitt långa hår till studenten. Och det var långt, men inte lika långt. Nu känns det bara omständigt att borsta, sätta upp och fixa håret dagligen. Det är bara ivägen och jag vill ingenting hellre än att klippa av det. Problemet är att jag har frisörskräck, då jag bara har suttit i frisörstolen två gånger i hela mitt liv. Att låta en helt främmande människa som aldrig har rört mitt hår helt plötsligt klippa av det är min största skräck. 

Sedan kollar jag på inspirationsbilder som denna och bestämmer mig för att det nog är värt att ta mod till sig i slutändan. Nästa vecka blir veckan då håret åker av igen.

Helt underbar. Bildkälla

7 kommentarer:

 1. Ja det var en riktig besvikelse fy =( Men Avenged var bra, Korn och Volbeat oxå :)

  SvaraRadera
 2. Mina vänner är väldigt inne i stjärntecken och det beror oftast på att man är vänsterhänt. Är du också det? Jag har ingen, jag tror väl på dem.
  Det kan man också skylla på eller jag har ingen aning.

  Korsord är bäst, man blir så lugn och det bästa som finns är att hjälpa främlingar med det.

  SvaraRadera
 3. svar; jaaaaa, det är så härligt! tycker själv det är mycket svårare att springa när det är ljust ute, jag vet egentligen inte varför ;)

  SvaraRadera
 4. Det där med att klippa sig kan bli en riktig pärs.
  jag vet inte hur många gånger jag missnöjd lämnat salongen med håret klippt i en för mig oattraktiv frisyr. Eftersom jag har ett litet ansikte vill många frisörer(de flesta) klippa mig kort, och gör det på ett eller annat sätt.
  Detta har orsakat att jag klipper mig själv numera.

  SvaraRadera
 5. Att klippa sig är förvirrande. har varit korthårig flera år nu, men varenda gång jag klippt mig så lovar jag mig själv att jag ska låta det växa ut.. jovisst. När det väl når axlarna igen så låter jag någon sätta saxen i det once more.

  svar på kommentar; Vilkestyrka är något av det vackraste hos människor :) blir så imponerad och inspirerad av tjejer som felicia. Så himla starkt jobbat!

  SvaraRadera