tisdag 22 november 2011

OM ATT ÖVERVINNA RÄDSLAN

Har precis slagit igång veckans andra diskmaskin. Det är konstigt att det går åt så himla mycket tallrikar och glas  när man är ensam, det är ju inte så att jag äter för två bara för att jag är uttråkad

Om några timmar ska jag hämta upp mamma och pappa på flygplatsen eftersom deras veckolånga utomlandsvisit har nått sitt slut. Samma med min veckolånga ensamhet, även om jag har spenderat den största delen av tiden hos eller med Christoffer så har jag lyckats sova två nätter helt ensam nu. Något jag aldrig trodde skulle gå i början av veckan. Jag har antingen varit så rädd så att rädslan har gått över eller så har jag bara slutat tänka på alla hemskheter som kan hända. Varför skulle det hända just idag, när jag är ensam? 

Så nu ligger jag i min säng, orädd, och tittar upp i taket. Tänkte se några avsnitt av Bones innan jag lagar min sista middag i ensamhet samt städar upp och gör det fint.  Alla andra ärenden är fixade, maten står i kylskåpet och jag har till och med hunnit ringa FedEx om ett paket till min far. 

Konstruktivt.

2 kommentarer:

  1. Då tycker jag att du ska fly! Tack så hjärtuligerat för att du tittade in på min blogg.

    SvaraRadera
  2. sv: Jaaa, jag hade inga förväntningar, och aldrig sett den förut, men har du sett tidigare filmer så rekommenderar jag dig att se den :)

    SvaraRadera