måndag 14 november 2011

MÅNDAGSFÖRKYLNING

Att pussa på min sjuka pojkvän en hel helg kan tyckas vara en dum idé såhär i efterhand då jag vaknade upp med söndertäppt näsa imorse klockan 8 och inte kunde somna om hur mycket jag än försökte, men det är svårt att motstå. 

Nu kan jag andas igen, men eftersom jag är sjuk för första gången på evigheter så mår jag hemskt dåligt och kan inte röra mig ur sängen utan att frysa ihjäl och dö (nästan). Har sprungit ner till brevlådan två gånger i förhoppningen om att mitt paket med en ny varm tröja och nya varma skor har nått mig, men resultatet har hittills varit negativt. 

Imorgon blir jag lämnad ensam av min mor och far i sju dagar. Hur ska jag överleva i ensamhet i sju dagar när jag bryter ihop efter en natt? Jag kommer ligga i sängen och gråta tills någon kommer hit och tycker synd om mig, eller så flyr jag bara fältet och gömmer mig någon annanstans tillsvidare. Det är dagar som denna jag skrattar mig själv rakt i ansiktet och undrar över hur jag ska kunna klara mig ensam i en lägenhet när jag väl kommer in på en skola och kan flytta hemifrån. 

Glassbilens melodi ljuder utanför fönstret och jag tänker på ett avsnitt från Bones där Booth skjuter sönder glassbilshögtalarna för att melodin ska sluta. Därför ska jag dra täcket så långt över huvudet jag bara kan utan att täcka ögonen och se just  Bones. Det är ett tecken. 

11 kommentarer:

 1. sv: låter mysigt:)
  den har varit helt okej, har myst de sista med hunden nu...
  kram:)

  SvaraRadera
 2. sv: Ja visst är dom! Så sjukt jävla nöjd :)

  SvaraRadera
 3. JA han är så sjukt liten och mysig!
  Vart i landet bor du?:)

  SvaraRadera
 4. Sv: eller hur! en månad kvar till julafton! shit vad tiden går fort! men ändå rätt mysigt :) Ha en bra kväll

  SvaraRadera
 5. Det är ju som man säger! Har man lockigt hår köper man en plattång, har man platt hår köper man en locktång. Jag har gjort jättemånga förändringar bara för att förändras. Nu vet jag inte vem jag är längre.

  SvaraRadera
 6. Inte bra att pussa på en sjuk pojkvän, men det är svårt att stå emot frestelsen :O

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack! Då har du fått se en nu! :)

  Har kikat runt lite på din blogg, himla fin. Följer dig nu via Bloglovin!

  SvaraRadera
 8. Ja den är riktigt fin, och perfekt till nyår! =)

  SvaraRadera
 9. Sv: Kan tänka mig det! Ska verkligen ta möjligheten om jag får den.

  SvaraRadera