torsdag 20 oktober 2011

SAKER JAG GILLAR

  • Kramar
  • All musik ni kan tänka er. Just nu lyssnar jag på Jakob Hellman men om ett tag kanske jag känner för Dead Kennedys. Vill ni lyssna på min senaste playlist på spotify och på så vis få en bättre bild om hur blandad jag är så heter den SVENSKT! och ni kommer enklast dit genom att klicka på länken.
  • Att argumentera, speciellt då jag vinner. Jag tappade motivationen för det ett tag, men jag är på väg tillbaka till gamla spår. Har jag minsta lilla chans att vinna så går jag all in och ger mig inte förrän jag har vunnit. Jag tror att även om folk tycker att det är hur irriterande som helst att jag inte kan ge mig så är det en bra egenskap.
  • Unika människor med speciella personligheter. Speciellt sådana som kan bjuda på sig själv så mycket att man alltid skrattar i deras närvaro. Det är så himla fint.
  • Att skaka hand. Det låter hur dumt som helst men jag älskar verkligen att skaka hand med folk. Sedan jag dömde en fotbollsmatch för flera år sedan då pappas kompis, som kände tränaren för laget, sa att jag skakade hand som en död fisk och att det inte var vidare förtroendeingivande så har jag börjat analysera folk utefter hur de skakar hand. Idag ska jag på anställningsintervju, då kommer mina handskaknings-kunskaper väl till hands. Hårt handslag och en presentation utan minsta nervositet är receptet för framgång! 
  • Utmaningar som jag absolut inte tror att jag klarar av, men ändå genomför det. Lättnaden i hjärtat sedan är världens bästa känsla.
  • Att jag inte har haft ont i benen på flera veckor, trots att jag har sprungit sammanlagt flera mil på asfalt trots att sjukgymnasten sa att det aldrig någonsin skulle gå igen. In your face, kroniska skada.

2 kommentarer: