torsdag 27 oktober 2011

DAG 3 – BETYDELSEN BAKOM MITT BLOGGNAMN


Denna känns väldigt onödig, men vi kör ändå.

Ssofias heter jag, kort och gott, för att mitt namn är Sofia och mitt efternamn börjar på S. Det första S:et i början är endast där för att Sofias är upptaget på alla domäner som jag hade kunnat tänka mig att blogga på. Sedan återfinns jag som ssofias på andra hemsidor också, så det blir ett litet samlingsnamn för mina användare.

On the edge of forever har jag valt att använda mig av dels för att det är första raden i The Flood, som är Robbie Williams stora comeback med Take That, och dels för att jag står på gränsen av för alltid. Just nu bryter jag mönster, funderar och planerar mitt nya liv. En flytt 130 mil söderut till någonting nytt och, för mig, helt okänt. Jag får en chans att börja om på nytt, och starta ett nytt "för alltid" genom att släppa de förra löftena jag hade för mig själv. 

3 kommentarer:

 1. Ja, men att jag inte kom på det tidigare, när jag ökade 25 kg i vikt.. Huvva. Ja, men kul att du kikade in och kommenterade förresten :) Välkommen åter och hoppas allt är okej med dig?

  SvaraRadera
 2. sent svar, javisst är dom fina, och väldigt mysiga att dricka ur. :) jag fyller år om en månad så ska önska mig dom då. Kul att du också spanat in dom :D

  skönt med helg, ellerhur :) . har du några roliga planer inför spök helgen? :)

  SvaraRadera
 3. Det är bara en ren utmaning och vi ser vad vi kan träna tillsammans i framtiden och det är bra!

  SvaraRadera