torsdag 8 september 2011

LOVE IS A BAD INFLUENCE

Han hade aldrig varit med om att någon hade haft ett sådant inflytande på honom förut. 

När hon sa att rött skulle klä honom, då köpte han en röd tröja.

Sa hon att han skulle hämta henne från en fest mitt i natten så åkte han direkt, trots att han skulle upp före tuppen för att jobba dagen därpå.

Hon fick det att kännas som om han skulle kunna göra allt för hennes skull, även säga upp sig och resa 1000 mil för att passa upp henne. Hon manipulerade honom och han visste det. 

Han ville ta sig ur, komma ifrån henne. Men på något sätt lyckades hon alltid få honom att ändra sig. Han var kär i kärleken och kunde inte tänka tanken på att sluta vara med henne för alltid. 

När hon sa att hon hade varit otrogen så trodde han på orden som följde därpå - jag ska aldrig göra om det igen. Hon hade lyckats igen. 

Han såg henne med honom på stan ibland efter jobbet, grävde ner sig i sin egen misär och hatade sig själv för att han inte bara kunde bryta upp med honom. Han skämdes för att en tjej fick honom att bete sig så självdestruktivt. 

När hon lämnade honom så grät han för första gången på flera år. Det var då han insåg hur mycket kärleken påverkar en och hur skadad man blir när den försvinner.

5 kommentarer:

 1. Hörru tjejen! Syftar du på något speciellt i inlägget? :o

  SvaraRadera
 2. @Sussi: Njäe ingenting personligt i alla fall. Bara lite feelings och en text om inflytande!

  SvaraRadera
 3. Intressant att fundera på vad ett förhållande kan göra med en människa.

  SvaraRadera
 4. @marmoria: Den kändes lite halvdålig, jag vet. Är fortfarande dålig på att avsluta korta texter och kom inte på någon fortsättning av relevans.

  SvaraRadera